Beroemdste hond van Nederland zoek: wie weet waar Denver is? (15-11-2008)

Denver smallTeckel Denver, de hond van Casper Burgi, wordt vermist. Aan degene die de winnaar van 'Hoe word ik een beroemde hond?' weet te vinden of thuis te brengen, is een beloning van 3500 euro uitgeloofd.

DenverDe Teckel is donderdag 6 november weggelopen vanaf haar oppasadres aan de Sprokkelboschstraat in Rosmalen. Ze is rond 6 uur die avond nog gesignaleerd in het centrum van Rosmalen. Daarna is er niets meer vernomen over waar ze kan zijn. Denver logeerde pas een dag bij haar oppasadres en kende de omgeving dus niet.
 
Denver is een klein gladharig teckeltje van 4 jaar oud. Ze is zwart met grijze vlekken en heeft bruine pootjes en snuit. Ze is bekend van het tv programma 'Hoe word ik een beroemde hond?', waaraan ze samen met baasje Caspar Burgi heeft meegedaan.
 
Als iemand een goede bruikbare tip heeft die leidt tot het vinden van Denver of Denver thuis komt brengen wordt een beloning uitgeloofd van € 3500,- door de eigenaren. Je kunt contact opnemen met Roos Coenraad op het nummer 0612124480 of Martijn Sanders op het nummer 0614198041.

 

Denver 2

vriend worden
Het verhaal van Tibbs