Dutchypuppy helpt Pup in Nood met reparatie dierenambulance (16-2-2011)

pup in nood 1Stichting Pup in Nood redt met een eigen officiële dierenambulance, de zogenaamde ‘Puppielance’, jaarlijks vele pups, honden en andere dieren. De ambulance bevat alle medische apparatuur, waardoor gewonde en zieke dieren snel en goed geholpen kunnen worden.

pup in nood 2Het gaat vaak om honden die mishandeld, slecht behandeld of door hun eigenaar achtergelaten zijn. Zij kunnen indien nodig de eerste medische verzorging in de ambulance krijgen, waarna ze naar een dierenarts of een (tijdelijke) gespecialiseerde opvang gebracht kunnen worden.

Onlangs ging deze ambulance stuk, waardoor de stichting de noodhulp op dit moment moet doen met een andere ambulance, die niet in alle gevallen inzetbaar is. Het repareren van de ambulance is erg duur en de stichting kan het geld niet snel genoeg bij elkaar krijgen.

Dutchypuppy vindt dat stichting Pup in Nood zo snel mogelijk door moet kunnen gaan met haar goede werk en gaat daarom de reparatie van de dierenambulance betalen. Zo kan Jack de Jongh, voorzitter én ambulancechauffeur, weer snel de weg op om pups, honden en andere dieren in nood te helpen!

vriend worden
Het verhaal van Tibbs