Dutchypuppy lanceert nieuwe kledinglijn samen met The Sting (1-2-2010)

BridgetPersfotoChiHairDutchypuppy lanceert volgende week woensdag - 10 februari - een nieuwe shirtcollectie samen met modeketen The Sting. De shirts zijn vanaf die woensdagmiddag exclusief verkrijgbaar bij alle filialen van The Sting en de modeketen doneert 10% van elk verkocht Dutchypuppyshirt aan de stichting.

BridgetPersfotoChiHairDe collectie wordt 10 februari groots onthuld door Bridget Maasland - beschermvrouw van de Dutchypupy Foundation - in het bijzijn van verschillende bekende Nederlanders, waaronder Jim Bakkum, Thomas Berge en Jan Smit en Ruud de Wild. Op een bijzondere, rollende catwalk zullen de shirts aan pers en publiek worden gepresenteerd. Deze catwalkshow is voor iedereen vrij toegankelijk. En na afloop krijgen alle bezoekers de kans direct een shirt aan te schaffen en te laten signeren door de BN'ers die Dutchypuppy een warm hart toedragen.


Wil je er woensdag 10 februari graag bij zijn, dan ben je vanaf 13 uur van harte welkom in het statige art-deco pand van The Sting in Den Haag, Dagelijkse Groenmarkt 12. Kun jij er nu niet bij zijn 10 februari, maar je wilt wel zo'n te gek nieuw shirt van Dutchypuppy? Dan kun je terecht in een van de 75 filialen van The Sting. Wil je weten waar er een winkel bij jou in de buurt is te vinden, kun je kijken op www.thesting.nl.

De Dutchypuppyshirts staan bekend om hun originele ontwerpen - sommige door bekende Nederlanders - en hun goede kwaliteit. Voor The Sting zijn deze kwaliteit en originaliteit twee belangrijke redenen om in zee te gaan met Dutchypuppy. The Sting laat weten zich graag in te zetten voor de Dutchypuppy Foundation. En daar zijn wij heel erg blij mee!

vriend worden
Het verhaal van Tibbs