Dutchypuppy op de huishoudbeurs (2-3-2010)

huishoudbeurs 2010Een bericht van Stichting Dierenopvang Bosnië.

De huishoudbeurs, een evenement waar veel bezoekers een jaar lang naar uit kijken.

DutchyPuppy was dit jaar voor het eerst aanwezig op dit goed bezochte evenement met meer dan 244000 bezoekers

Met zoveel dagen een kans om DutchyPuppy nog beter op de kaart te zetten en een goede reden om hulp in te roepen van Stichting Dierenopvang Bosnië om negen dagen lang de stand te bemannen samen met vrijwilligers van de DutchyPuppy Foundation.

Stichting Dierenopvang Bosnië is een van de projecten van DutchyPuppy, en staat geregeld op beurzen en bijeenkomsten voor de zwerfdieren, en ook dit keer wilden ze DutchyPuppy graag helpen.

Het was een zeer succesvolle week voor beide stichtingen. Want na het harde werk is er een beloning. DutchyPuppy schenkt een heel mooi bedrag aan Stichting Dierenopvang Bosnië. Maar liefst 3000 euro komt geheel ten goede
aan de dieren in Bosnië.

De stichting is hier heel erg mee geholpen, want er staan een groot aantal projecten op stapel, en de kosten voor dit jaar zullen enorm oplopen.

Voor deze bijdrage wordt in ieder geval een transport aan hulpgoederen gefinancierd, onderhoud uitgevoerd in het asiel van Orasje en het wordt gebruikt voor de kosten die worden gemaakt tijdens een enorme sterilisatiecampagne in Zenica, Bosnië welke in april dit jaar zal plaatsvinden.

DutchyPuppy, we willen jullie hartelijk danken voor deze gulle gift! De honden en katten in Bosnië zijn hier enorm mee geholpen. We hopen op een lange samenwerking met veel successen!

 

vriend worden
Het verhaal van Tibbs