Dutchypuppy steunt de zusjes Rudy en Andrea Myron in Roemenië (11-06-2018)

Roemenië is een van die landen die hardhandig met zwerfhonden omgaat en vanwege de corruptie in het land wordt er helaas niks gedaan aan een sterilisatieprogamma. Dutchypuppy doet een flinke donatie.

Rudy en Andrea proberen zoveel mogelijk hondjes te redden van de straat en ze te verzorgen. Deze hondjes zijn slachtoffer van de mishandelingen die de lokale bevolking ze toe doet. Afgehakte pootjes, staartjes of vermoorde moederhonden waarvan de pups het niet overleven, dit is de dagelijkse hel van de zwerfhondjes in Roemenië.

Beiden zusjes werken ook als vrijwilliger in het openbare asiel waar de honden het helaas niet beter hebben. Zonder voer, op koude vloer en de vaak harde hand van verzorging van het personeel om daarna op een niet humane manier doodgemaakt te worden. 

Dutchypuppy hoopt dat ze met deze donatie weer even voort kunnen met voer en medicatie dat zo hard nodig is om deze hondjes een beter leven te kunnen geven.

Dutchypuppy ondersteunt dit soort projecten maar is geen stichting waarbij men een hondje kan adopteren.
Wilt u een hondje redden en adopteren, ga dan naar de facebookpagina van NEWLIFE4STRAYDOGS.

Stichting Dutchypuppy is u heel erg dankbaar voor alle donaties. Hiermee kunnen wij weer een steentje kunnen bijdragen aan het stoppen van het dierenleed van de zwerfhondjes in meerdere landen.

Naar de nieuwspagina...