Dutchypuppy steunt Save the dogs niet langer (29-12-2009)

De Dutchypuppy Foundation steunt niet langer een project in Roemenie van Save the dogs. Hoewel wij dit zeer betreuren, kan en wil Dutchypuppy zich niet exclusief aan één project binden zoals wel werd gewenst door Save the Dogs. Zoals te lezen op onze website is Dutchypuppy in het leven geroepen om honden over de hele wereld te helpen. Dat beperkt zich dus niet tot een enkel project.

Dutchypuppy was vier jaar lang betrokken bij het project in Roemenië. Bridget overhandigde in 2006 een tot mobiele kliniek omgebouwde camper aan Save the dogs, waar onder meer duizenden zwerfhonden in gesteriliseerd werden en die het land doorrijdt om de lokale bevolking voor te lichten en hun huisdieren medische hulp te verlenen. Naast financiële hulp zond Dutchypuppy tienduizenden kilo's hondenvoer naar het Oost-Europese land en regelde goederen als medicijnen, opvangtenten en hondenhokken voor de Roemeense honden.

Wij betreuren de onjuiste berichtgeving omtrent Dutchypuppy die dinsdagavond ontstond in de media. Woensdagmorgen deed Bridget op Radio538 het verhaal van Dutchypuppy over het stoppen van de steun aan Save the dogs en woensdagavond in SBS Shownieuws. Klik hier om Bridgets reactie namens Dutchypuppy te bekijken.

vriend worden
Het verhaal van Tibbs