Edith Bosch en Marilyn Agliotti ambassadeurs Dutchypuppy (9-8-2008)

OlympischDutchypuppy heeft zich versterkt met twee nieuwe ambassadeurs, beide deelneemsters aan de Olympische Spelen. Judoka Edith Bosch en hockeyster Marilyn Agliotti meldden zich spontaan bij de stichting.

Edith Bosch: “Mijn passie en hobby naast mijn topsport is mijn hond Mila. Dutchypuppy volg ik al vanaf het moment dat de stichting werd opgericht. Als ik iets kan betekenen als topsporter voor de honden en katten doe ik dat graag!” De judoka en trots baasje van boxer Mila komt woensdag uit in de klasse tot 70 kilo. Vier jaar geleden veroverde zij zilver in Athene en de verwachtingen zijn hooggespannen.
Datzelfde geldt voor hockeyster Marilyn Agliotti. Alle ogen zijn gericht op de spits en haar Nederlandse teamgenoten die meedoen in de mondiale top. Marilyn: Ik hou erg van dieren, heb vroeger veel katten en honden gehad thuis in Zuid-Afrika. Nu heb ik twee katten uit het asiel." De spits speelt zondag haar eerste wedstrijd tegen Zuid-Afrika.

Beide topsportsters zullen zich voor Dutchypuppy inzetten waar ze maar kunnen, voornamelijk bij projecten, evenementen en ter promotie van de stichting.

Wil je meer weten van Edith en Marilyn? Komende week verschijnen twee interviews met de dames op onze website!

vriend worden
Het verhaal van Tibbs