Hachi (4-1-2010)

Bridget en Richard GereDe hartverwarmende familiefilm Hachi is op 17 december in première gegaan. Een aantal bezoekers van Dutchypuppy.nl kon zaterdag de 12e al naar de speciaal voor Dutchypuppy georganiseerde voorpremière in het Amsterdamse Tuschinski!

Bridgets interview met Richard Gere
Kijk hier naar een voorproefje van het interview

De hartverwarmende familiefilm Hachi ging op 17 december in première. Een beperkt aantal bezoekers van Dutchypuppy.nl kon zaterdag de 12e al naar de speciaal voor Dutchypuppy georganiseerde voorpremière in het Amsterdamse Tuschinski!

Het verhaal
Hachi is het waargebeurde verhaal over – hoe kan het ook anders – een ongelooflijk trouwe hond. Richard Gere speelt professor Parker die een schattige Akita-pup op een koud en verlaten treinstation vindt. Zijn vrouw, dochter en hij noemen de hond Hachiko. Iedere dag wandelen Hachiko en professor Parker naar het station, waar Parker op de trein naar zijn werk stapt en elke avond wacht Hachiko de professor op op het station. Ook op de dag dat Parker een hartaanval krijgt en niet meer thuiskomt. Hachiko weet van geen wijken en is de volgende dag weer precies op tijd terug op zijn vaste plekje, speurend naar zijn baasje. Het trouwe dier houdt dit vol tot aan zijn dood, negen jaar later. Zijn eindeloze loyaliteit maakt Hachiko tot een nationaal fenomeen en de hond groeit uit tot een voorbeeld voor jong en oud.Donatie!
Wil jij dolgraag naar deze film? Graag, want per verkocht kaartje ontvangt Dutchypuppy een bedrag.

De film is vanaf 17 december a.s. te zien in de Pathé theaters door heel
Nederland.

Bridget reisde af naar New York voor een interview met Richard Gere. Hieronder een voorproefje daarvan:

 


vriend worden
Het verhaal van Tibbs