Hans en Manon (9-11-2007)

Onze vrijwilligers Hans en Manon helpen bij Apapa in Spanje en houden een weblog bij gedurende hun verblijf. Lees het eerste verslag van Hans over hun aankomst en eerste werkzaamheden.

Donderdag was een dag van kennismaking met Maaike en Michiel. Leuke mensen om mee om te gaan. We hebben bij hun thuis geslapen en kennisgemaakt met alle 13 hondjes.

Vrijdag zijn we na het ontbijt richting het asiel gegaan waar we ons hebben geïnstalleerd en een grand tour hebben gehad. We zijn met z´n vieren naar Ayamonte gegaan waar we ook één en ander uitgelegd hebben gekregen met betrekking tot boodschappen, internet en andere belangrijke zaken.

Gisteren heb ik met Michiel en Theo (een andere Nederlander die in Ayanomte woont) gewerkt aan de hekken en aan het eerste blok hokken. Michiel heeft al aardig wat werk verzet en voor zover ik kan bekijken voelen we elkaar goed aan en gaat het werk voorspoedig. Enige struikelblok hier in Ayamonte blijkt het niet kunnen maken van sluitende afspraken. Michiel had dakelementen besteld maar die komen nu pas maandag ipv vrijdag.

Zondag komen twee Duitse dierenartsen een week lang helpen met sterilisaties en castraties. Zelf zijn we vandaag met een kat naar de dierenarts geweest voor een mogelijke niesziekte-infectie. Er is een groot probleem met een mogelijke niesziekte-uitbraak en vooral Manon gaat zich sterk maken om daar met hulp van Nederland iets aan te doen. Zelf hebben we drie kittens in onze slaapkamer in quarantaine. Ik heb dus continu kattengrit tussen mijn tenen.....:)
vriend worden
Het verhaal van Tibbs