Help de dieren in Haïti! (24-1-2010)

Foto: IFAW/WSPADe hele wereld is geschokt door het gruwelijke mensenleed dat de aardbeving in Haïti veroorzaakt heeft. Helaas zijn er, naast de vele menselijke slachtoffers, ook enorm veel dieren slachtoffer van de natuurramp. Hulporganisaties slaan de handen ineen, maar zij hebben veel geld nodig!

Foto: WSPA/IFAWHaïti heeft naar schatting 5 miljoen dieren, bestaande uit voornamelijk vee, een grote groep zwerfhonden, in het wild levende dieren en natuurlijk ontelbare huisdieren.
Animal Relief Coalition for Haiti (ARCH), opgericht door IFAW en WSPA, heeft zich als doel gesteld om de dierlijke slachtoffers van de aardbeving te helpen.

De eerste prioriteit ligt bij het verzorgen van zwaargewonde dieren en het voorkomen van uitbraak van ziektes, zoals hondsdolheid. Daarom moet er zo snel mogelijk gevaccineerd worden. Momenteel wordt in de Dominicaanse Republiek een mobiele dierenkliniek ingericht. Uw steun is nodig om de kliniek te voorzien van medicijnen, naalden, verband, voedsel en andere benodigdheden.

U kunt geld doneren via de website van IFAW. Uw donatie wordt meteen ingezet om de dieren in Haïti en andere dieren in nood te helpen.
U kunt ook doneren via de website van WSPA.

 

TSarchHaitiEarthquake5

TSarchHaitiEarthquake9

vriend worden
Het verhaal van Tibbs