Hondje 'Hope' doet naam eer aan (11-1-2009)

hope in duitslandAfgelopen jaar schreef Maaike van Apapa in Spanje over het hondje Hope. Hope kwam binnen als een vreselijk hoopje ellende, helemaal onder de huidmijt. Maaike en haar collega's waagden het erop en deden alles om Hope beter te maken. Niet voor niets...

hope2"Vorig jaar vertelde ik over Hope, het hondje dat onder de zweren, etterende wonden en mager als een lat in onze shelter terecht was gekomen. Na vele maanden behandelingen en gewoon goed voer, een sterilisatie en TLC zoals de Engelsen dat zo mooi verwoorden (Tender Loving Care), is zij naar haar nieuwe thuis en bazinnetje gegaan in Duitsland. Dat is nu alweer enkele maanden geleden.hope in duitslandInmiddels gaat het heel erg goed met Hope. Al haar wonden en huidziektes zijn voorbij, de Leishmaniose is helemaal onder controle en Hope is echt een happy hondje.
Zo zie je maar, tussen alle ellendige en trieste verhalen zit af en toe ook zo'n pareltje... We hebben haar naam waar kunnen maken! En dankzij zo'n successtory als die van Hope, kunnen we weer een tijdje voort met ons werk! Dat doet iedereen goed en laat ons weer beseffen dat iedere geredde hond er 1 is!"

Groetjes, Maaike

vriend worden
Het verhaal van Tibbs