Huisdieren van balkon gegooid (7-6-2009)

BalkonHet is deze week wel raak. In Spanje gooide een man zijn hond van het balkon en in Amsterdam werden de afgelopen dagen vermoedelijk al drie katten van een flat naar beneden gegooid.

BalkonIn Barcelona hield de poltie de 28-jarige man aangehouden die zijn hond van zijn flat op de vierde verdieping naar beneden had gegooid. Het dier, een boxer van vier maanden, was op slag dood. De man kwam tot zijn daad na een ruzie met zijn vriendin. Na de hond van het balkon te hebben gegooid stopte de man het dier in een plastic zak. Vervolgens gooide hij de boxer in een container. Een buurman was hiervan getuige en waarschuwde de politie.
 
En in Amsterdam werden al drie katten dood op het terras aangetroffen. Waarschijnlijk zijn de dieren met opzet van de bovenste verdieping naar beneden gegooid. Donderdag werd een drie maanden oude kitten gevonden op een van de terrassen van de flat. De bewoners van het gebouw zijn erg geschokken door het zinloze geweld en nemen het heft in eigen handen om het probleem aan te pakken. Ze gaan een brief schrijven naar Rochdale, de eigenaar van de flat.

vriend worden
Het verhaal van Tibbs