Hulp gevraagd (9-3-2008)

Bench (original size) Wie o wie kan onze projecten in Roemenië en Spanje uit de brand helpen? Er is behoefte aan metalen benches, een legertent en een navigatiesysteem.

Sara in Roemenië is dringend op zoek naar opvouwbare/inklapbare benches en een legertent. Dit ten behoeve van een plek voor de (zwerf)honden waar ze tijdelijk kunnen bivakkeren als ze geopereerd zijn. In Roemenië zijn metalen benches niet meer te verkrijgen en degenen die ze nu nog heeft zijn oud en kapot. Dat komt de gezondheid en de rust voor de dieren niet ten goede.. Ook Maaike van het project Apapa in Spanje kan wat hulp gebruiken. Sinds enige tijd beschikt Apapa dankzij Dutchypuppy (dus eigenlijk dankzij jullie) over een busje. Hiermee wordt in Spanje en Portugal rondgereden om honden te redden, maar ook naar Nederland en Duitsland met honden en spullen. Omdat de bestuurders zich regelmatig onverwacht op onbekend terrein begeven, zou een Tomtom of ander navigatiesysteem met een kaart van Europa fantastisch zijn. Is er iemand die er een heeft liggen, eigelijk niet gebruikt en zou willen doneren?

Kun je met een van bovenstaande spullen helpen, neem dan even contact met Dutchypuppy via het contactformulier. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug!

vriend worden
Het verhaal van Tibbs