Dutchypuppy bestaat 3 jaar! (9-11-2008)

taartTwee verjaardagen vandaag! Niet alleen is Bridget 34 jaar geworden, ook Dutchypuppy bestaat alweer 3 jaar! Dat vieren we de komende week op verschillende manieren.

Drie jaar geleden richtte Bridget samen met onder andere haar ouders de Dutchypuppy Foundation op. Voor haar toenmalige werkgever BNN reisde ze destijds naar Roemenie waar ze geconfronteerd werd met het enorme zwerfhondenprobleem. Hoe dat ook alweer precies ging kun je hier lezen. Het eerste project dat onze stichting structureel steunde was dan ook in Roemenie. Deze week schrijft drijvende kracht van dat project, de Italiaanse Sara Turetta, voor ons een terugblik op de afgelopen drie jaar en welke rol Dutchypuppy daarin vervuld heeft. Na Roemenie kwamen er projecten in Bosnie en Spanje bij. Nu we het vierde jaar ingaan, hoort daar ook een vierde project bij waar we structureel aan kunnen bijdragen. Welke en waar dat wordt, dat lees je heel snel op deze website!

Na drie jaar hard werken kunnen we concluderen dat er dankzij onze inspanningen en jullie donaties veel goeds is gebeurd. Duizenden honden en katten die zijn gesteriliseerd en geen nakomelingen meer die het zelfde lot op straat wacht. Voorlichting voor de lokale bevolking over hun (huis)dieren, gratis operaties en verzorging als dat nodig was. Nieuwe onderkomens, zodat de dieren de winter en zomer doorkonden en voedsel en spullen als de lokale bronnen niets meer konden geven. En nog zo, zoveel meer. Dank jullie wel daarvoor!

vriend worden
Het verhaal van Tibbs