Nickelodeon doneert € 20.000 (23-4-2010)

DoraVanwege haar 10-jarig bestaan werd het populairste kids character Dora begin dit jaar door Nickelodeon in het zonnetje gezet. Op 15 februari startte de campagne ‘Help Dora Helpen’ en werden kinderen opgeroepen om speciale Dora kleurplaten in te sturen. De inzendingen en stapels post stroomden binnen!

 

Voor iedere ingezonden kleurplaat doneert Nickelodeon €1,- aan Stichting Dutchypuppy én waren er voor de kinderen mooie prijzen te winnen. Bijna 20.000 kleurplaten zijn ingestuurd waardoor een totaalbedrag van € 20.000 volledig wordt gedoneerd aan Stichting Dutchypuppy! Naast de ontvangen kleurplaten schreven kinderen uitgebreide brieven aan Dora en Bridget over dit mooie initiatief, stuurden hele schoolklassen gezamenlijk kleurplaten in zorgden de ouders voor extra promotie van hun kinderen…

In de campagne riep Dora, samen met Bridget Maasland, kinderen op om de speciale kleurplaten in te kleuren en op te sturen naar Nickelodeon. De kleurplaat werd door heel Nederland verspreid en was ook te vinden op diverse websites, www.nickelodeon.nl en in Dora Magazine.

 

 

vriend worden
Het verhaal van Tibbs