Pet's Place (10-10-2007)

Donderdag 27 september werd de samenwerking tussen Dutchypuppy en winkelketen Pet's Place gelanceerd. In Amsterdam zetten Bridget en Jim hun handtekening onder een samenwerking die hopelijk lang mag duren!

's Middags hadden verschillende media, waaronder RTL Boulevard en SBS Shownieuws, zich verzameld in het Lloyd Hotel. Daar waren films te zien van de start van Dutchypuppy en Bridget's recente bezoek aan Apapa, ons nieuwste project in Spanje.

Jim legde op het podium uit dat met het geld dat wordt opgehaald door de verkoop van de collectie in de Pet's Place winkels, Dutchypuppy in staat is zoveel mogelijk honden te helpen in Spanje en andere landen.

Deze kleding- en accessoirelijn is speciaal ontworpen voor de winkelketen en ook alleen in de filialen van Pet's Place te koop. Het leuke is dat er aantrekkelijke dingen te koop zijn voor baas én beestje. Je kunt hierbij denken aan nieuwe t-shirts, maar ook WOEF-hondenkussens en voerbakken.

Klik hier om alvast een idee te krijgen van alle nieuwe producten en ga zeker binnenkort eens langs Pet's Place. Vanaf begin oktober is de nieuwe collectie met accessoires te koop!

Kijk op www.PetsPlace.nl voor verkoopadressen voor het kussen dat Jim vasthoudt op de foto en de andere producten van Dutchypuppy.
vriend worden
Het verhaal van Tibbs