Presentatie Dutchykitten (9-4-2008)

Dutchykitten smallEen heuglijke dag voor Dutchypuppy, want vandaag is Dutchykitten geboren! De nieuwe tak van Dutchypuppy zet zich in voor katten die om wat voor reden dan ook in de opvang terecht zijn gekomen, ziek en verwaarloosd zijn of op straat zwerven.

Dat er honden- en kattenmensen bestaan, daar trekt Bridget zich niets van aan. Tijdens haar werk voor de stichting trof het kattenleed haar net zo hard als de verwaarloosde en mishandelde honden: "In de opvangcentra die Dutchypuppy steunt worden ook vaak katten opgevangen. Belangrijk werk, dat vandaag support krijgt van Dutchykitten!"

Dutchykitten 1

Om de komst van Dutchykitten te vieren ging onze partner Pets Place een samenwerkingsverband aan met Walt Disney Studios. Vanaf 16 april is de Disney klassieker De Aristokatten verkrijgbaar als Special Edition verkrijgbaar op DVD bij Pets Place, samen met andere Disney dieren DVD's. Pets Place doneert van elke verkocht DVD één euro aan Dutchykitten! En om Dutchykitten te verzekeren van een goede start, werd vanmiddag alvast 10.000 euro overgemaakt van de verwachte opbrengst. Maaike Widdershoven, die de rol van poes Duchess heeft ingesproken, zong een van de nummers uit de film en vrienden van de stichting, waaronder styliste Dyanne Beekman, zangeres EliZe en Isabelle Brinkman, waren naar het atelier van Ruud de Wild gekomen om te toosten op de fijne start van Dutchykitten. Natuurlijk was ook ambassadeur Sebastiaan Labrie van de partij en de ouders van Bridget, die dagelijks keihard voor de honden en katten aan het werk zijn. Uiteraard was ook de pers volop aanwezig, maar na alle interviews kon er ook nog even genoten worden van een drankje (en vruchtensap voor Bridget) en Dutchykitten is hiermee officieel van start!

Dutchykitten 2

Draag jij de katten ook een warm hart toe? Kijk even in onze webshop voor alle kattenshirts en bij Pets Place is een deel van de kattencollectie binnenkort verkrijgbaar. En herinner je je de pin-up kalender van Dutchypuppy nog? Er zijn inmiddels plannen voor een mannenkalender.. met katten natuurlijk!

Dutchykitten 4


Klik hier voor het persbericht

Dutchykitten 3

vriend worden
Het verhaal van Tibbs