Spectaculaire presentatie nieuwe collectie Dutchypuppy bij the Sting! (15-2-2010)

Dutchypuppy bij stingWoensdag 10 februari vond de spetterende presentatie van de nieuwe Dutchypuppy collectie plaats in het statige pand van the Sting in Den Haag. De collectie is exclusief ontworpen voor deze modeketen. The Sting doneert 10% van de verkoopprijs van elk verkocht Dutchypuppy shirt aan Stichting Dutchypuppy. Hiermee hoopt de stichting natuurlijk veel honden te kunnen helpen!

Dutchypuppy bij sting2Iedereen was welkom en met succes! Tijdens de drukbezochte presentatie waarbij de modellen een voor een met de roltrap naar beneden kwamen kon het publiek de nieuwe collectie als eerste bewonderen. Na afloop kregen bezoekers de kans direct een shirt te kopen en te laten signeren door een BN’er. Zo waren Thomas Berge en natuurlijk Dutchypuppy ambassadeur Jim Bakkum aanwezig.

Dutchypuppy bij sting3De Dutchypuppy shirts hebben een goede naam. Ze staan bekend om hun originele ontwerpen en goede kwaliteit. Voor The Sting twee belangrijke redenen om de nieuwe collectie van Dutchypuppy in het assortiment op te nemen.

vriend worden
Het verhaal van Tibbs