Stichting Bianca vervangt vloer met donatie Dutchypuppy (14-3-2011)

sesimbra homeStichting Bianca heeft de vloer in de kennels kunnen vernieuwen. Niet alleen kreeg de stichting hulp van Dutchypuppy, ook een Portugees bouwbedrijf heeft een bijdrage geleverd door de werknemers vrijwillig in te zetten.

sesimbra4Het aanleggen van de vloer had behoorlijk wat voeten in de aarde. Naast dat het de afgelopen tijd veel heeft geregend in Portugal, moest ook worden gezorgd voor een goed onderkomen voor de honden tijdens de verbouwing. De gezondheid en het welzijn van de honden staat vanzelfsprekend voorop, en met het komen en gaan van machines en werknemers is de kans op ongelukken groter. Daarom heeft het wat meer tijd gekost dan vooraf gedacht, maar eindelijk is de vloer in de kennels af.

sesimbra5Aan de vloer van het algemene terrein van het asiel wordt in de komende weken nog hard gewerkt. Ook dit is een ingewikkelde logistieke operatie, omdat de honden tijdelijk verplaatst moeten worden. De nieuwe vloer was nodig omdat de oude een broedplaats was voor bacterien en ongedierte en de honden zich makkelijk verwondden aan de vloer.

Stichting Bianca is blij dat de aanleg van de nieuwe vloer binnen het budget van 5000 euro is gebleven en is Dutchypuppy heel dankbaar voor de donatie!

Lees hier meer over het werk van Stichting Bianca.

vriend worden
Het verhaal van Tibbs