Zomerjurkje als fashion statement (30-5-2008)

Stop Animal Abuse2Het opvallende zomerjurkje waarin Bridget de afgelopen maanden in de media verscheen, heeft tot een storm van aanvragen geleid bij de Dutchypuppy Foundation. Het jurkje is nu dan ook in productie genomen en voor iedereen te koop.

Stop Animal Abuse2De tekst op de tuniek 'Stop Animal Abuse' geeft duidelijk de boodschap van Dutchypuppy weer.

Al meer dan twee jaar zet Bridget zich met de stichting Dutchypuppy actief in om dierenleed te verminderen. Op veel plekken in de wereld, ook in Nederland, wordt er met veel dieren slecht omgegaan. Mishandeling, verwaarlozing en misbruik komen nog te veel voor. Dutchypuppy werkt er dagelijks aan deze mishandeling te stoppen.

Wat begon als hulp aan (zwerf)honden, is inmiddels uitgebreid naar katten en andere dieren die Dutchypuppy's projecten onder hun hoede krijgen. Hiervoor werd Dutchypuppy onlangs zelfs uitgebreid met Dutchykitten.

Dutchypuppy zegt nee tegen alle vormen van dierenmishandeling en uit dat duidelijk met het statement op dit tuniek. De draagster laat zien dat zij ook tegen deze praktijken is: Stop Animal Abuse.

De tuniek is vanaf nu te koop via:

www.dutchypuppy.nl en www.bridgettrends.nl. De prijs is 69,95 euro, het tuniek is verkrijgbaar in de maten XS tm L in de kleuren wit en zwart.

 

 

 

vriend worden
Het verhaal van Tibbs