Wat doe jij deze zomer met je dier? (10-5-2010)

Asielen volDe zomervakantie komt er weer aan! Heerlijk, een paar weken vrij en met een beetje geluk er lekker op uit in het buitenland. Maar heb je al aan opvang voor je huisdier gedacht? Want elke zomer worden nog veel huisdieren gewoon gedumpt als oud vuil omdat de baasjes hier niet op tijd aan dachten. Zo ben jij toch niet?

Iedereen wil natuurlijk dat zijn of haar hond of kat, misschien wel konijn of cavia, goed verzorgd wordt tijdens de vakantie. Boek daarom deze week nog een plekje in de vakantieopvang of vraag in je buurt rond wie er een paar dagen of weken op je huisdier wilt passen.

Zakcentje
Zit je erover te denken om een hond te nemen? Misschien is de zomervakantie wel het ideale moment om uit te proberen of je een huisdier na een paar weken nog steeds net zo leuk vindt. Informeer eens in de buurt wie er op vakantie gaat en voor wie je kunt oppassen. Met een beetje geluk houd je er nog een leuk zakcentje aan over ook!

Asiel overvol
Door alle huisdieren die in de zomer aan bomen worden gebonden, als oud vuil worden gedumpt of zelfs worden opgesloten, zitten de asiels zomers overvol. Mocht je nu van plan zijn een huisdier te nemen, kijk dan vooral eens daar! Er zitten enorm lieve en goede dieren, die veel pech hebben gehad met hun baasje. Geef jij ze een leuker leven?

 

vriend worden
Het verhaal van Tibbs