Ziekenboeg in Huayang Dogs Rescue Center voltooid (11-3-2011)

Huayang Dogs Rescue Center sickbay Deze week ontving Dutchypuppy geweldige nieuws van Huayang Dogs Rescue Center in Thailand. De bouw van de ziekenboeg waarmee zij in januari van dit jaar zijn begonnen, is inmiddels voltooid en in gebruik genomen.

De Dutchypuppy sickbay is hetzelfde gebouwd als de Marilee sickbay die uiteindelijk niet voldoende plaats bood voor alle honden. De nieuwe sickbay is daarom voorzien van vier extra hokken die beschikbaar zijn voor zieke of gewonde honden. Tijdens de bouw heeft Huayang Dogs Rescue Center de nodige struikelblokken weten te trotseren. Zo was het opvangcentrum dagelijks afhankelijk van het aantal werknemers dat kwam opdagen, wat varieerde tussen twee tot vier mensen. Ook moest de bouw constant worden bijgestuurd om het gewenste resultaat te krijgen.

De Dutchypuppy sickbay is op dit moment continue bezet. Het enige wat de sickbay nog niet heeft is een watervoorziening waarmee hokken kunnen worden schoongemaakt. Ook is het de bedoeling om elk hok te voorzien van ventilatoren om voor enige verkoeling te zorgen. 

Huayang Dogs Rescue Center is erg blij met de financiële steun van de Dutchypuppy Foundation. “Deze donaties zorgen ervoor dat wij steeds een stapje verder kunnen met dit project en zwerfhonden kunnen opvangen, behandelen, castreren en steriliseren,” zegt het opvangcentrum.

Huayang Dogs Rescue Center sickbay2

 Huayang Dogs Rescue Center sickbay5 

Huayang Dogs Rescue Center sickbay3Huayang Dogs Rescue Center sickbay4

 Huayang Dogs Rescue Center sickbay1

 


 

vriend worden
Het verhaal van Tibbs