Hond maakt sexy en betrouwbaar (29-03-2011)

Goed nieuws voor mannelijke dierenliefhebbers: vrouwen vinden mannen met een hond sexy, aantrekkelijk en betrouwbaar. Dat blijkt uit onderzoek van datingsite Lexa.nl onder 500 singles in de leeftijd van 20 tot 40 jaar.

beagle2Het maakt overigens wél uit wat voor soort hond. Voornamelijk mannen met speelse honden, zoals een labrador of een beagle, zijn erg geliefd bij vrouwen. Mannen met een pitbull of chihuahua scoren aanzienlijk lager als het gaat om aantrekkelijkheid.

Ook vrouwen kunnen hun kansen bij mannen verhogen met een huisdier. Vrouwen met een kat worden vaker gezien als ondeugend, verzorgend en lief. Toch ziet een klein deel van de mannen de kat ook als concurrent. Vrouwen met een kat zouden de hoop hebben opgegeven, het dier als hun kind zien en geen plaats meer hebben voor een man.

Heb je een schildpad, goudvis of rat? Dat kun je beter niet zeggen tijdens je eerste date. Deze beesten worden namelijk gezien als de minst sexy huisdieren.

Bronnen: PetnewsMen’s Health

Naar de nieuwspagina...