De Dutchypuppy Foundation heeft verscheidene ambassadeurs. Zij vertegenwoordigen onze stichting bij bepaalde gelegenheden en werken samen met Dutchypuppy aan meer bekendheid voor de foundation. 

Tibbs: 
Tibbs is de hond van Bridget. Ze is gevonden in een prullenbak in Roemenië, waarin ze was weggegooid als een oud stuk vuil. Tibbs is een vrolijke meid en gaat overal mee naartoe met Bridget. Hierdoor heeft ze al heel wat mensen leren kennen. Toch schrikt ze zo nu en dan nog een beetje en wordt ze verlegen bij veel aandacht, zeker met grote groepen mensen om haar heen.


Jim Bakkum: 
Jim werd een nationaal idool toen hij de tweede plaats behaalde in de eerste versie van Idols. Jim voelt zich prima thuis op de buis en speelde verschillende gastrollen in populaire series en een vaste rol in de televisieserie BOKS. De laatste tijd blijkt de zanger ook een talent op het toneel. Na een hoofdrol in de musical Grease staat Jim binnenkort in Fame.

En Jim is ook een echte hondenliefhebber. Hij heeft zelf een hondje uit het buitenland. Toen Bridget hem vroeg om ambassadeur te worden van Dutchypuppy, hoefde hij dan ook geen moment na te denken en antwoordde met een volmondig ja! In 2006 ging Jim mee met Bridget naar Roemenië om daar de mobile clinic te overhandigen aan Sara.

Jim is zelf erg enthousiast over Dutchypuppy: “Wat mooi is aan Dutchypuppy, is dat er voor niemand belangen bij zijn. Het enige, grote en belangrijke belang is dat er zoveel mogelijk honden een goed, warm thuis gegeven kan worden. Iedereen die zich samen met mij inzet voor Dutchypuppy, denkt hetzelfde. Samen strijden we tegen hondenleed! Dutchypuppy is aan het groeien, en hopelijk verbetert daarmee beetje bij beetje de situatie voor de honden!”Sebastiaan Labrie:
Sebastiaan werd echt bekend in Nederland door zijn rol als Ray Groenoord in Goede tijden Slechte tijden. Hiervoor speelde hij al een tijdje in Onderweg Naar Morgen. De laatste tijd was Sebastiaan te bewonderen als presentator van het programma Holy Shit. In dit programma van de KRO, dat te bekijken is via Uitzending Gemist, bezocht hij religieuze feesten en nam hier zelfs aan deel. Over hete kolen lopen, niets was hem te gek. Samen met Floortje Dessing presenteert Sebastiaan nu het reisprogramma 3 op reis.
Voor Dutchypuppy houdt Sebastiaan zich bezig met de (lopende) projecten en vertegenwoordigt hij onze stichting bij sommige gelegenheden. 

sebastiaan
foto: Bastiaan HeusNet voor de Olympische Spelen werd ons team met twee nieuwe ambassadeurs versterkt: medaillewinnaars Edith Bosch en Marilyn Agliotti. Klik op hun naam voor een interview en foto’s.