Een stichting kan niet draaien zonder mensen die zich daar met hart en ziel voor inzetten. Gelukkig is dat ook met Dutchypuppy het geval. Hieronder vind je een overzicht van personen die zich allemaal met de foundation bezighouden. En hiermee hebben we nog niet eens iedereen die zich hard maakt voor Dutchypuppy aan je voorgesteld…

 

Bridget Maasland
Het verhaal van Bridget lijkt inmiddels bekend. Haar eigen hondje Tibbs werd gevonden in een prullenbak in Roemenië en toen ze voor het programma Try before you die van BNN ‘killing pounds’ in Roemenië bezocht, wist ze dat ze voor dit hondenleed haar ogen niet kon sluiten. Met een aantal andere hondenliefhebbers startte ze Dutchypuppy en de strijd tegen hondenmishandeling was begonnen.

Frits Maasland
Frits Maasland is de voorzitter van onze stichting en in het dagelijks leven ‘vader van..’. Frits is altijd als zelfstandig ondernemer werkzaam geweest en heeft onder andere verschillende kledingwinkels gehad. Nu is hij meer dan fulltime actief voor Dutchypuppy en is de drijvende kracht achter al onze activiteiten.

Monique Verkaart
Monique is een vriendin en de styliste van Bridget en zij hadden het er al een hele tijd over om iets voor honden te doen. Allebei zijn ze helemaal gek van dieren. Toen Bridget Dutchypuppy had bedacht, heeft ze Monique gevraagd om bestuurslid te worden en natuurlijk wilde zij dat heel graag. 
Haar functie is secretaris. Ondanks de drukte van haar eigen bedrijfje heeft Mo contacten met de pers als er bepaalde evenementen zijn en doet ze verslag van de vergaderingen. Ze vindt het super dat we door de bekendheid van Bridget zoveel kunnen bereiken en dat de t-shirt lijn zo goed verkocht wordt. Hierdoor hebben we al behoorlijk wat steun kunnen geven aan diverse organisaties.


Denise
Denise is sinds begin 2006 actief als webredacteur voor Dutchypuppy. De website van de stichting was toen net online en Denise bood aan met een en ander te helpen. Met twee honden, waarvan een uit een asiel in Spanje, spreekt het lot van de (buitenlandse) hond haar enorm aan. Ze vindt het geweldig dat ze deel uit mag maken van een gemotiveerd team dat elke dag, naast de normale dagelijkse beslommeringen, keihard werkt om hondenleed aan te pakken.
In het dagelijks leven is Denise werkzaam als redacteur bij de Mikro Gids en KRO Magazine en als freelance tekstschrijver. Denise heeft haar werk voor de stichting wegens drukke werkzaamheden helaas moeten beeindigen.Bedankt voor alles Denise.

Rob van Gelderen
Rob van Gelderen groeide op met een toetsenbord, muis en beeldscherm. Voordat het internet echt bij het publiek aansloeg had hij al meerdere websites gebouwd. Werkzaam zijnde in de mediawereld kwam Rob in contact met Bridget, Dutchypuppy en de mensen rond Dutchypuppy. Nu houdt hij als webmaster de site bij en geeft hij deskundige informatie betreffende de ontwikkeling van de site.


Ingrid van Bree
Ingrid is van jongs af aan erg begaan met dieren. Ook het schrijven en vertalen van teksten heeft zij altijd leuk gevonden. Als webredacteur bij Dutchypuppy kan zij deze twee passies dan ook perfect combineren. Zelf heeft zij twee ondeugende katten in huis, waarvan de kater uit het dierenasiel komt. “Een leven zonder huisdieren kan ik mij maar moeilijk voorstellen. Als vrijwilliger van Dutchypuppy wil ik mensen daarom graag bewust maken van het dierenleed dat zich binnen en buiten Europa afspeelt. Veranderingen gaan langzaam, maar er is altijd een begin, daar maak ik graag deel van uit”. Ingrid heeft in 2011 ons project in Thailand bezocht.