Heb je een vraag aan Dutchypuppy? Kijk eerst even hieronder of je je antwoord vinden kunt. Staat dat er niet tussen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier bij ‘Meer weten’. Vergeet je emailadres niet mee te sturen, anders kunnen we je niet antwoorden!
We hebben de FAQ onderverdeeld in Website, Sponsors en Personen.

WEBSITE
Waarom staan er geen honden op deze website? 
Dutchypuppy steunt stichtingen ter plaatse met geld en goederen. Wij zijn voorstander van hulp ter plaatse en bemiddelen zelf niet in honden, maar laten dit over aan de stichtingen die we supporten. Klik op de links voor honden van Canibucarest uit Roemenië, van Stichting Dierenopvang Bosnië en van Ayamonte uit Spanje.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?  
Als je bij ‘Over Dutchypuppy’ bovenaan de website kijkt, zie je de optie ‘Meer weten’. Als je hierop klikt verschijnt een contactformulier. De rest wijst zich vanzelf.

SPONSORS
Kan mijn bedrijf Dutchypuppy sponsoren?
Natuurlijk! Kijk even bovenin het menu: steunen -> sponsors.


Wil Dutchypuppy meewerken aan mijn project?
Dutchypuppy krijgt bijzonder veel verzoeken binnen voor medewerking. Helaas zijn onze mankracht en financiële middelen beperkt en kunnen we niet elk project steunen. Je kunt wel altijd even contact met ons opnemen via het contactformulier. Dan kunnen wij bekijken of we jouw project kunnen steunen, er aandacht aan schenken op de website of je misschien op een andere manier kunnen helpen.

PERSONEN
Wat heeft Bridget te maken met Dutchypuppy?
Bridget kwam voor het programma ‘Try before you die’ van BNN in Roemenië. Daar maakte ze kennis met het enorme zwerfhondenprobleem en de belabberde manier waarop er met honden wordt omgegaan in sommige landen. Daarom heeft Bridget samen met een aantal andere hondenliefhebbers het initiatief genomen voor de stichting Dutchypuppy Foundation. Bridget is ambasadeur van de stichting zij heeft echter geen bestuursfunctie.
Wat hebben Jim en Sebastiaan te maken met Dutchypuppy?
Jim en Sebastiaan zijn dol op honden en zij hoefden dan ook niet lang na te denken toen Bridget hen vroeg ambassadeur te worden van Dutchypuppy. Dit houdt in dat zij daarmee ook het gezicht van onze stichting zijn en de foundation vertegenwoordigen als dat nodig is. 
Worden de medewerkers van Dutchypuppy betaald?
Nee, iedereen werkt vrijwillig mee aan Dutchypuppy. We hebben er allemaal een ‘gewone’ baan naast. Dat kan ook de reden zijn waarom je niet per kerende post antwoord krijgt als je een vraag hebt. We vragen hiervoor je begrip.