Bert en Ingrid lopen voor Stichting Dierenopvang Bosnië! (12-04-2011)

Zo’n 110 kilometer non-stop lopen van Hulshorst (vlakbij Harderwijk) naar Heemskerk? Er zijn mensen die er niet aan moeten denken, maar Bert Wagt en Ingrid van den Berg doen het voor het goede doel! Op vrijdag 6 mei 2011 gaan zij deze uitdaging samen aan, waarmee ze onder andere geld inzamelen voor Stichting Dierenopvang Bosnië.

bert en ingrid 2De volgende dag, zaterdag 7 mei, hopen zij om 13.15 uur in Heemskerk aan te komen, waar ze gehuldigd worden tijdens de ‘Briljante Bazar’. Tijdens deze bazaar worden verschillende prijzen verloot en wedstrijden gehouden. Alle opbrengsten zijn voor het goede doel. 

Dus ben je in de buurt van Heemskerk op zaterdag 7 mei? Breng vanaf half 12 een bezoek aan de bazaar bij Café Lokaal in de Anthonie Verherentstraat, huldig Bert en Ingrid én steun het goede doel!

Kijk op de website van Stichting Dierenopvang Bosnië voor meer informatie over de stichting.

Naar de nieuwspagina...