Dutchypuppy bezoekt Huayang Dogs Rescue Center Thailand (02-06-2011)

Aanstaande zondag 5 juni reist een van onze vrijwilligsters af naar het verre Thailand om het zwerfhondenproject in Huayang te bezoeken. Tijdens haar verblijf zal Ingrid van Bree de oprichtster van HDRC ontmoeten, Warin Taphaothong. Ook gaat zij de medewerkers interviewen en maakt een foto- en filmreportage van haar bezoek.

Huayang hokken1

Warin zet zich al jaren in voor het zwerfhondenproject in Thailand. Het is de bedoeling dat het project in de toekomst zelfvoorzienend wordt en niet meer afhankelijk is van donaties. Met de ontvangen donatie van de Dutchypuppy Foundation heeft HDRC vorige maand 15 zwerfhonden en twee zwerfkatten kunnen steriliseren en castreren. Hun Thaise eigenaren zien vaak het nut niet hun dieren te laten ‘helpen’. Ook deze maand gaan onze opbrengsten van mei, t.w.v. € 600, naar Huayang Dogs Rescue Center.

“Als een van de de grootste sponsors van Huayang Dogs Rescue Center is het geweldig om alle ontwikkelingen straks met eigen ogen te mogen zien”, zegt Ingrid. 

Houd onze website goed in de gaten voor updates over ons aankomende bezoek aan Huayang.

 

Huayang medewerkers 

Huayang Warin

Naar de nieuwspagina...