Help Dutchypuppy een record te vestigen op Dogwalk 2011 (27-09-2011)

Voordat de Dogwalk van start gaat willen we met zoveel mogelijk mensen “I LOVE DOGS” op het strand vormen. Hiermee hopen we een record te vestigen. Dit alles zal op spectaculaire wijze worden gefilmd vanuit mini helicopters van de firma Aerialtake Europe uit Scheveningen. Doe jij ook mee? Geef je dan op door te mailen naar Bryan dutchypuppy@mac.com.

Verder kunnen we meedelen dat Sharon met haar hond Secredo (bekend van de Tv uit Secret Story huis) de Dogwalk meeloopt. En natuurlijk zijn Bridget en andere Bn’ers ook weer van de partij.

Hondenpsycholoog Bert van Straten is de grondlegger van Pack Leader Hondenschool en het Dog Psychology Center Nederland. Wekelijks werkt hij met ruim 150 honden. Door zijn kennis, passie en natuurlijke aanleg in het omgaan met (probleem)honden is hij in staat om iedere hond een nieuwe kans te bieden, hoe groot het probleem ook lijkt. Tijdens de Dogwalk kun je hem advies vragen.

Heb je je nog niet ingeschreven voor de Dogwalk 2011, doe dit dan snel, want het gaat weer een fantastische dag worden www.dutchypuppy.nl.

www.packleader.nl / www.dogpsychologycenter.nl

De Dogwalk komt mede tot stand door Petsplace www.petsplace.nl en Cooscommunicatie www.welkom-bijcoos.nl

Naar de nieuwspagina...