Stem ook op Stichting Dierenlot voor het 3FM Fonds (11-10-2011)

Stichting Dierenlot is genomineerd voor het 3FM Fonds. Ieder jaar ontvangt een Goed Doel in Nederland de Grote Gift, een donatie van € 50.000. Stichting Dierenlot trekt zich het lot aan van dieren die een buitengewoon beroerd bestaan leiden, ook in Nederland. Help jij ze die grote prijs in de wacht te slepen? Je kan stemmen tot en met 31 oktober via de website van 3FM.

DierenLot kent vele projecten; van steun middels relatief kleine bijdragen voor voer op medicatie tot het in bruikleen geven van dierenambulances (klein model 17000 euro, groot model ruim 40.000 euro) of het adopteren van een complete dierenkliniekbinnen een groot asiel. Iets wat in Breda in 2012 moet gaan gebeuren. 

Eén specifiek project nu noemen is daarom moeilijk. Maar met een dergelijk bedrag is heel concreet een grote dierenambulance te bekostigen waarmee zieke, mishandelde en verwaarloosde dieren geholpen kunnen worden.

De radiozender richtte het initiatief in 2008 op met als doel om niet-commerciële organisaties en Goede Doelen te ondersteunen.

Eind november volgt de 3M Fonds Finale. Daar presenteren maximaal vijf Goede Doelen hun plannen.

Stichting Dierenlot

Naar de nieuwspagina...