110 km lopen voor Walk4dogs Ukraïne (22-10-2011)

Lopend van Plombières naar Houffalize, een zware 110 km lange tocht door de Belgische Ardennen. Dat is wat Bas, Noud en Guido op 16 december 2011 gaan doen. Waarom? Om geld in te zamelen voor de zwerfhonden in Oekraïne. De opbrengst van deze Walk4Dogs is bestemd voor Hundehilfe Ukraine.

De tocht wordt ook wel de wandeling van de herinnering aan het lijden genoemd. Deze naam past bij het doel waarvoor ze lopen “lijden voor de noodlijdende honden in de Oekraïne”. 

Op dit moment worden zwerfhonden massaal gedood in de Oekraïne onder andere vanwege het EK voetbal 2012. De honden worden op een vreselijke wijze gedood. Ze worden vergast, opgehangen, doodgeknuppeld, vergiftigd of levend verbrand in rijdende crematoria. We kunnen onze ogen hiervoor sluiten, het is tenslotte een ‘ver van ons bed show,’ maar iedere dierenliefhebber wil toch een steentje bijdragen door te sponsoren om het lot van deze honden te keren? Op de link “jaarlijks project” kunt u petities tekenen tegen deze barbaarse praktijken in de Oekraïne.

Klik hier als je wil weten hoe je Walk4dogs kunt sponsoren (een bedrag per gelopen km).

Naar de nieuwspagina...