Dutchypuppy zoekt webredacteur (22-10-2011)

Dutchypuppy is opnieuw op zoek naar een webredacteur die ons op vrijwillige (!) basis kan helpen met de website. Ben jij gek op dieren, sta je achter de doelstellingen van Dutchypuppy en heb je schrijfervaring? Lees dan snel verder!

Dutchypuppy zet zich alweer zes jaar in voor honden en katten in landen waar deze dieren het veel slechter hebben dan in Nederland. We hebben projecten in Spanje, Suriname, Thailand, Bosnië, Roemenië en Portugal die we structureel steunen en daarnaast komen we vaak in actie als de nood hoger dan hoog is. Dit kan doordat we gesteund worden door mensen die onze stichting een warm hart toedragen en onze kleding kopen en donaties sturen.

Natuurlijk willen we al deze mensen op de hoogte houden van onze activiteiten en daarom zoeken we een webredacteur die ons een paar uurtjes per week helpt. Dutchypuppy werkt uitsluitend met vrijwilligers en we kunnen je helaas geen vergoeding bieden voor je hulp. Maar wel: 
– Enthousiaste collega’s 
– Enorm veel voldoening 
– Een prachtige naam op je cv 
– Alle mogelijkheden mee te denken over kansen die er liggen voor de stichting 
– Alle vrijheid iets te schrijven als het jou uitkomt 

We vragen: 
– Iemand die een paar uur per week vrij kan maken. De ene week twee uurtjes, de andere week misschien vijf. 
– Iemand die zich werkelijk wil inzetten voor de Dutchypuppy Foundation en beseft dat het vrijwillig, maar niet vrijblijvend is 
– Iemand die ook dolgraag wat wil betekenen voor al die afgedankte en mishandelde viervoeters 
– Iemand die begrijpt dat we staan voor hulp ter plaatse, en geen honden naar Nederland willen brengen
– Iemand die aantoonbare schrijfervaring heeft 
– Iemand die ingestuurde stukjes kan redigeren en weet waar je bronnen kunt vinden voor informatie 
– Iemand op wie we kunnen bouwen en kunnen vertrouwen 
– Iemand die ook wil helpen met het beantwoorden van de algemene e-mail aan Dutchypuppy en ook bij evenementen zoals de Dogwalk 

Ben je nog steeds enthousiast? Klaar om een verschil te maken? Mail dan waarom jij denkt de aangewezen kandidaat te zijn aan sandra[@]dutchypuppy.nl ! Hartelijk dank alvast!

Naar de nieuwspagina...