Dutchypuppy presenteert nieuwe kalender (23-10-2011)

Dutchypuppy presenteert kalender met 12+1 bekende Nederlandse mannen op wel heel spannende wijze gefotografeerd.

Tijdens de uitzending van RTL Boulevard maandag 24 okt om 18.30 uur presenteert Bridget Maasland live het langverwachte vervolg op de Dutchypuppy pin-up kalender: de Dutchypuppy mannenkalender! Bij de presentatie zullen enkele van de ‘modellen’ ook in de studio aanwezig zijn o.a., Jim Bakkum en Tygo Gernandt.

Afgelopen jaar is er achter de schermen hard gewerkt aan de productie van de Mannenkalender. De verwachtingen waren hoog gespannen door het flinke succes van de eerder verschenen pin-up kalender met bekende Nederlandse vrouwen. Nu werd de lat nog een beetje hoger gelegd. Toen topfotograaf Marc de Groot zijn medewerking had toegezegd, wisten de initiatiefnemers Bridget Maasland en Jim Bakkum zeker dat dit nu ook moest gaan lukken.

Het was niet altijd even makkelijk om de kandidaten over te halen, zeker toen zij erachter kwamen dat zij half ontkleed en zeer sexy op de foto werden gezet. Maar uiteindelijk zijn ze allemaal overstag gegaan en groeiden de fotoshoots uit tot een onvergetelijke en hilarisch, leuke ervaring. Een verslag van “The making of” is natuurlijk ook te zien in de uitzending van RTL Boulevard en later op www.Dutchypuppy.nl.

Aan deze kalender werkten verder mee: Jan Smit, Jan Kooijman, Sebastiaan Labrie, Dan Karaty, Freek Bartels, Humberto Tan, Dennis Weening , Ruben Nicolai, Johnny de Mol , Don Diablo en Manuel Broekman.

De Dutchypuppy mannenkalender is vanaf maandag 24 oktober 19.30 uur a.s. verkrijgbaar via een geselecteerd aantal winkels ( www.dresz.nl ) en via www.dutchypuppy.nl voor € 14.95 .

Opbrengst gaat o.a. naar een project van Dutchypuppy in Spanje, Stichting Apapa.

Kijk morgenavond voor de speciale aanbieding na de uitzending van RTL Boulevard op www.dutchypuppy.nl

Naar de nieuwspagina...