Inzamelingsactie voor ingesneeuwde zwerfdieren in Roemenië (16-02-2012)

Dinsdag 21 februari rijdt Dogs Adoptions Nederland met een vrachtwagen vol hondenvoer naar Roemenië. Het doel is 21.000kg voer in te zamelen. In Roemenië worden zwerfdieren al maanden geteisterd door extreem winters weer. Dierenorganisaties slaan nu de handen ineen om de ingesneeuwde dieren te helpen. Ook u kunt helpen!

Voor alle honden is de kou erg zwaar, maar voor puppy’s, kleine, zieke en oude honden kan het fataal zijn. De hondenhokken bieden veel te weinig bescherming tegen de strenge vorst, de sneeuw en de gure wind. Deze kwetsbare dieren hebben dringend binnenhokken nodig, geïsoleerd en tochtvrij, om de winter te kunnen overleven. Daarnaast is voldoende hondenvoer bijzonder hard nodig.

Zwerfdieren Slatina Roemenie1

Wegens de zeer slechte toestand op de wegen in Roemenië was de reis een week uitgesteld. Dit betekent dat Dogs Adoptions Nederland een week langer de tijd heeft om voer en/of donaties voor de dieren te verzamelen.

Zwerfdieren Slatina Roemenie2

Helpt u ook!
Het vertrekpunt van de vrachtwagen is: Helbro Kleinbus Centrale, Lelystraat 97, Sliedrecht. Hier kunt u het voer naar toe brengen. Verder zijn er 31 inzamelpunten door het hele land! Klik hier voor de website met de lijst. Wilt u voer schenken en is het handig als het wordt opgehaald? Mail of bel (06-4644 5058) de coördinator Inzameling Chantal de Prouw (ook voor de adressen van de inzamelpunten) c_deprouw@hotmail.com.

Alle voer is welkom; senior, volwassen en puppybrokjes. Ook aangebroken zakken en voer dat over de datum is kan worden gedoneerd. Al het voer wordt dankbaar ingezameld.

Zwerfdieren Slatina Roemenie3

Ook financiële donaties zijn zeer welkom! Ga hiervoor naar de website van Dogs Adoptions Nederland.

Voor deze actie werkt Dogs Adoptions Nederland samen met diverse dierenbeschermingsorganisatie e.a. organisaties die zich het lot van deze zwerfdieren aantrekken.

Naar de nieuwspagina...