Actie Roemenië levert 25.000 kg hondenvoer op (28-02-2012)

Boven alle verwachtingen in heeft Dogs Adoptions Nederland ruim 25.000 kg hondenvoer ingezameld voor de zwerfhonden in Roemenië. Vorige week dinsdag was het eindelijk zover en vertrokken er twee vrachtwagens met voer en spullen naar Roemenië.

Nadat de reis een week was uitgesteld door het verschrikkelijke weer in Roemenie, kon de reis gelukkig alsnog doorgaan. Dat het doel van 21.000kg is overschreden maakt de actie meer dan geslaagd. Iedereen is erg trots op het behaalde resultaat.

Door de aanhoudende winter hebben de honden en asielhouders het verschrikkelijk zwaar. Het hondenvoer en de hondenspullen (dekens, dekbedden, manden, benches e.d.) zijn dan ook een klein lichtpuntje in alle narigheid. Hopelijk hebben de dieren hierdoor een wat vollere buik en een warmere plek om te slapen tijdens de winter.

Het is de bedoeling dat er over 2 á 3 maanden weer een vrachtwagen naar Roemenië rijdt. Ook die moet weer vol zitten met voer en andere spullen.

Dogs Adoptions Nederland bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan deze actie.

Actie Roemenië2

Actie Roemenië1

Actie Roemenië3

Naar de nieuwspagina...