Pas op voor de onderwatermonsters! (04-03-2012)

In huis is het je beste vriend maar onder water verandert je schoothondje in een monster. De Amerikaanse fotograaf Seth Casteel maakte van 12 verschillende honden ‘angstaanjagende’ portretten terwijl de honden onder water op zoek waren naar hun bal. Kijk en huiver, maar vooral … lach!

Pas op voor de onderwatermonsters3

Pas op voor de onderwatermonsters2

Kijk hier voor meer foto’s.

Second Chance Photos help dieren in het asiel
Naast een succesvolle fotograaf is Seth Casteel ook een betrokken vrijwilliger bij diverse asielen en opvangcentra voor verwaarloosde dieren. Met professionele fotografie van de dieren probeert hij ze een betere kans te geven op een liefdevol nieuw tehuis. Positieve foto’s in een prettige warme omgeving waarbij de persoonlijkheid van het dier naar voren komt, blijken een sleutel tot succes. Er is meer interesse voor de dieren en het aantal succesvolle adopties is verhoogd.

Maar je hoeft geen professionele fotograaf te zijn om het verschil te kunnen maken. Op de site van Second Chance Photos vind je tips en aandachtspunten om misschien van jouw passies; fotografie en dieren een geslaagde combinatie te maken.

Naar de nieuwspagina...