Haags Dierencentrum heeft snel financiële steun nodig (21-04-2012)

Het Haags Dierencentrum is in zwaar weer terecht gekomen. Het financieel tekort loopt enorm op. Indien het opvangcentrum voor honden en katten geen structurele steun ontvangt, zal het oudste en op een na grootste asiel van Nederland haar deuren moeten sluiten. 

Jaarlijks verblijven ruim 2.000 honden en katten in het asiel. De dakloze dieren krijgen optimale medische en algemene zorg. Ook oude en zieke dieren of honden en katten met een gedragsprobleem krijgen een tweede kans. Een heel team aan vrijwilligers, gedragsdeskundigen en personeel zorgt er voor dat de dieren een nieuw baasje vinden. 

haags dierencentrum poster


De gemeentelijke subsidies zijn flink gedaald en de afgelopen jaren hebben zij veel donateurs verloren. Om het voortbestaan van het opvangcentrum te garanderen is er snel financiële steun nodig. Op de site van het Haags Dierencentrum vind je verschillende manieren om het centrum te helpen.

Naar de nieuwspagina...