Een oppas voor jouw hond nodig? Kijk eens bij OOPOEH! (11-07-2012)

Stichting OOPOEH (Opa’s en Oma’s Passen Op Een Huisdier) spoort ouderen aan om zich in te zetten als oppas voor huisdieren. Hiermee wil OOPOEH ouderen helpen aan meer gezelschap en beweging, baasjes aan een betrouwbare oppas en huisdieren krijgen de aandacht en verzorging die zij nodig hebben. 

Ouderen in Nederland beschikken over een grote dosis levenservaring, energie en kennis. En willen die benutten door iets leuks en zinvols te doen. Met OOPOEH bieden 55+ers zich aan als oppas voor een huisdier. Veel ouderen zijn graag in het gezelschap van een huisdier maar willen er niet meer een aanschaffen. Via OOPOEH kunnen zij zelf kiezen op welk dier ze willen passen en hoe vaak. Huisdieren moeten vaak overdag lang wachten tot hun baasje  thuiskomt van het werk.  Wat is er dan beter dan een leuke, goede oppas? Een OOPOEH!

Voor OOPOEH’s is de inschrijving gratis en ook voor de zorg van het dier zal een OOPOEH nooit financieel  bijdragen. De baasjes betalen voor een lidmaatschap € 9 per maand, minimaal voor een half jaar.

Kijk voor meer informatie op www.oopoeh.nl.

Naar de nieuwspagina...