Financiële steun nodig voor hondenredder in Frankrijk (31-07-2012)

Linda van Kessel houdt zich sinds 1998 bezig met het redden van dieren in Frankrijk. Op dit moment zorgt Linda voor paarden, bokken, katten en 29 mishandelde en getraumatiseerde (asiel)honden waar zij dringend hulp voor nodig heeft. 

Sinds een paar weken heeft Linda nieuwe buren, die geen begrip kunnen opbrengen voor het werk wat Linda verricht voor de dieren. De nieuwe buren willen haar grond toe-eigenen en proberen het Linda moeilijk te maken door haar te wijzen op het mogen bezitten van maximaal 9 honden. Volgens de wet ben je bij meer dan 9 honden fokker en ben je verplicht kennels voor alle honden te hebben. Linda wil doorgaan voor de dieren die haar hard nodig hebben en zij heeft inmiddels een bouwvergunning. Het bouwen van de kennels is begroot op ongeveer 25.000 euro, maar het geld ontbreekt. Al haar geld gaat op aan de verzorging van haar dieren. Zij probeert de dieren tijdelijk onder te brengen bij anderen, wat absoluut ten koste gaat van het welzijn van de dieren.

Linda is ten einde raad en zij roept alle dierenvrienden op om haar te helpen.

Als je de dieren van Linda wilt steunen, maak dan een bedrag over op:

ABN-AMRO Bank, rekeningnummer 60.63.81.988

ten name van mevrouw L.A. van Kessel,

IBAN-code : NL92ABNA0606381988. BIC-code : ABNANL2A.

Adres bank: E. v.d. Beekstraat 2, 1118 CL SCHIPHOL

Telefoonnummer bank : 020 – 6292427

Naar de nieuwspagina...