Hartverscheurende video Ol Boy (26-08-2012)

Singaporese dierenrechtenorganisatie Save Our Street Dogs heeft een hartverscheurende video op YouTube gezet in de hoop dat het verhaal van Ol Boy ervoor zal zorgen dat andere honden gered worden.

De video vertelt het verhaal van Ol Boy, een stervende straathond uit Singapore, die in de laatste dagen van zijn leven bijzonder veel menselijke liefde krijgt. Een groep dierenhelpers geeft de hond de beste behandeling die er was en blijven uren waken naast zijn sterfbed. Met deze video vragen ze meer aandacht voor hun werk.

De gevonden Ol Boy was er heel slecht aan toe: hij kon nauwelijks nog op zijn poten staan, zat vol met teken en had misschien zelfs kanker. De dierenhelpers van Save Our Street Dogs namen de hond mee naar de dierenarts. Toch sterft Ol Boy, maar daar houdt de dierenliefde van de helpers niet op. Ze geven de andere honden de tijd voor een laatste groet en geven Ol Boy vervolgens een eigen uitvaartplechtigheid. Ze cremeren de hond en strooien zijn as op een strand.

De dierenhelporganisatie hoopt dat de video van Ol Boy er voor zal zorgen dat andere straathonden gered worden.

De video is hier te bekijken.

 

ol boy singapore2

Naar de nieuwspagina...