Help Stichting Dogsadoptions Nederland de honden te voeren (03-10-2012)

Binnenkort gaat er weer een transport met hondenvoer en andere spullen richting Roemenië. Het doel: 21.000 kilo voer zodat de asielen 3 maanden vooruit kunnen. Wie helpt?

In Roemenie leven zo’n 3 miljoen zwerfhonden op straat. Veel van deze honden worden op afschuwelijke wijze behandeld. Sommige van deze honden komen in asielen terecht waar de oprichters het beste met ze voor hebben. Anderen komen in gemeente-asielen terecht en die zijn ten dode opgeschreven.

Stichting Dogsadoptions Nederland (SDAN) ondersteunt 4 asielen in Roemenie, in Popesti, Slatina, Calarasi en Boekarest. Deze asielen zijn totaal afhankelijk van wat SDAN elke 3 a 4 maanden voor ze meebrengt. En ze hebben hard onze steun en hulp nodig. In de zomer zijn er veel pups geboren en al deze monden zullen gevoed moeten worden.

Dogs Adoptions Nederland actie sep 2012

De stichting koopt 1 kg in voor 0,49 cent. Dus geld doneren is ook een optie:

Rekeningnummer: 1327.53.030
Rabobank Ten name van: Stichting Dogs Adoptions Nederland (SDAN) te Raamsdonksveer, ovv donatie.

Dogs Adoptions Nederland actie2 sep 2012

Ook een zak(je) voer uit de winkel wordt zeer gewaardeerd. Dus heeft u thuis nog voer liggen dat u niet meer gebruikt, wilt weggooien of gewoonweg wilt doneren. Neem dan contact op met: 

Chantal de Prouw, coordinator inzameling goeden. 
0646445058 of c_deprouw@hotmail.com

(Voer is niet het enige wat ze inzamelen: medicatie, verbandspullen, anti-vlo pipetten en ontwormingsspullen en transportkennels staat hoog op het verlanglijstje, evenals kattenvoer).

Naar de nieuwspagina...