Dierendag: kook jij wel eens iets gezonds voor je hond? (04-10-2012)

Wil jij op dierendag je hond ook extra goed verwennen? Maak dan eens een van de heerlijke gerechten uit Gezond koken voor honden, geschreven door hondenliefhebber Rosa Verschuren. Daar likt je hond zijn bek voor af!

Van de Groningse auteur, Rosa Verschuren, verscheen eerder dit jaar al Het grote Hondenkoekboek. Zij werd hierna overstelpt met verzoeken voor meer recepten, wat resulteerde in dit tweede receptenboek. Rosa geeft niet alleen recepten die je hond onweerstaanbaar vindt, maar komt ook met recepten tegen misselijkheid bij je hond, of tegen allergieën en vlooien. En wist je dat je voor honden ook comfort food kunt maken wanneer hij of zij zich niet goed voelt? De recepten zijn daarbij ook nog eens erg leuk om samen met de kinderen te maken.

Kookboek Gezond koken voor honden

Kijk ook eens naar:

Het grote hondenkoekboek1

De Dutchypuppy Foundation wenst alle dieren een fijne dierendag 2012 toe!

Naar de nieuwspagina...