Track jouw huisdier met de Global Pet Alert app (06-11-2012)

Global Pet Alert is een nieuwe (gratis) app voor vermiste honden en katten. Deze app is vergelijkbaar met de bekende Amber alert. Deze app is bedoeld voor zowel mensen die hun geliefde huisdier kwijt zijn als voor de omgeving.

Zo kan je de app op je mobiel downloaden en iemand binnen een straal van bv twee km van je woonadres een alert sturen. De ontvanger krijgt dan een zogehete pushbericht op zijn telefoon en kan dus meteen uitkijken naar het vermiste dier in zijn omgeving. Deze app wordt steeds efficiënter naarmate er meer mensen deze op hun smartphone en/of tablet hebben.

Dus dierenliefhebbers…downloaden deze gratis app! We weten allemaal hoe naar het is om je geliefde huisdier kwijt te zijn. Jij kan nu diegene zijn die dier en baas weer herenigd.

Voor meer info ga naar: www.globalpetalert.com

global pet alert

Naar de nieuwspagina...