Dogs Adoptions Nederland bevoorraadt asielen Roemenië (23-08-2013)

Deze maand is er weer een vrachtwagen richting Roemenië vertrokken vol hondenvoer. De reis, verzorgd door Stichting Dogs Adoptions Nederland, was nodig om de asielen te bevoorraden voor mindere tijden.

Stichting Dogs Adoptions Nederland heeft dit transport op poten gezet om de asielen de eerstvolgende drie maanden te bevoorraden. Jaarlijks verzorgt de stichting meerdere voertransporten om de dieren in Roemenië te voorzien van eten. Dit is belangrijk voor de asielen, want hoe meer voer er wordt ingezameld, hoe minder er gekocht hoeft te worden. Hierdoor kan het overige geld besteed worden aan andere urgente zaken zoals verzorging en medicatie.

Dus heeft u nog een zak voer over, dan horen wij het graag. Heeft u een geopende zak hondenvoer of is het over-datum? Wilt u er dan aan denken om deze aan ons te doneren, zodat de honden in Roemenië weer wat te eten hebben? Elke kilo is er één.

DANaug

Ook kan er uiteraard geld gedoneerd worden. Of andere spullen zijn ook van harte welkom. Zoals kattenvoer, transportkennels, benches, antivlo, ontwormingsspullen, verbandspullen, medicatie ed.

Heeft u iets wat u wilt doneren, neem dan contact op met Chantal de Prouw, c_deprouw@hotmail.com of 0646445058. Zie op www.dogsadoptionsnederland.nl voor meer informatie.

Stichting Dogs Adoptions Nederland (Stichting DAN) ondersteunt momenteel vier hondenasielen in Roemenië. De hondjes zullen u dankbaar zijn.

Naar de nieuwspagina...