Jack & Jones zoeken nieuw onderkomen op Curaçao! (03-09-2013)

Woon jij op Curaçao? En ben jij of ken jij iemand die twee lieve, vrolijke en mooie honden wil opnemen in huis?

Jones_CuracaoTwee jaar geleden werden Jack en Jones uit een opvang voor zwerfhonden op Curaçao gehaald en opgevoed, beter gemaakt en in huis genomen. Helaas zijn de baasjes inmiddels uit elkaar, moet de één voor werk naar het Midden-Oosten en gaat de ander terug naar Nederland.

Beide baasjes zijn een opvang aan het zoeken voor hun beste vriendjes, maar de opvang op Curaçao zit bomvol en zij kennen niemand die deze lieve beestjes in huis wil nemen. De beestjes naar Nederland halen is erg moeilijk en omslachtig, en zij willen de ze het liefst op Curaçao houden, waar ze thuishoren.

Wie geeft Jack & Jones een nieuw thuis? Wil jij deze lieve honden in je gezin opnemen? Of ken je iemand die een goed baasje voor de beestjes zou kunnen zijn? Neem dan contact op met Jeanne van Linden (moeder van een vand e eigenaren) via fransjeanne [at] hotmail [punt] com. 

Jack_Curacao

Naar de nieuwspagina...