Doggy Marathon (20-08-2014)

Op 4 oktober organiseert Stichting Vier Voeters de Doggy Marathon. Een 4,2 km lange loop voor honden en hun baasjes, die plaats vindt in Amsterdam.

 

Met dit voor Nederland unieke evenement wil stichting VIER VOETERS in de eerste plaats meer dan 1000 hondenliefhebbers een bijzondere werelddierendag bezorgen. Daarnaast is het doel om geld in te zamelen voor de zwerfhonden in Roemenië, zodat VIER VOETERS ze medische zorg kan bieden én ervoor kan zorgen dat ze niet zonder pardon worden afgemaakt.

Of je nu een getrainde hardloper bent, een gezellige wandelaar of een enthousiaste supporter, de VIER VOETERS Doggy Marathon is één groot feest. Met lekker eten, gezellige muziek en ontelbaar veel momenten voor mooie foto’s. Daarnaast organiseren we allerlei leuke en gekke activiteiten voor honden en hun baasjes. Geweldig om te doen, geweldig om naar te kijken!

Voor jou is de Doggy Marathon een leuke dag met je hond. Voor 3 miljoen zwerfhonden in Roemenië een kans om te overleven. Schrijf je daarom snel in, ik ben er ook bij! Kijk voor meer informatie op: www.doggymarathon.nl

Naar de nieuwspagina...